Risk assessment framework for enterprise systems integration [electronic resource] : case study : manufacturing enterprise in Johor Bahru - Uchechukwuka, Afam-Okocha, 1981-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009