Rekabentuk dan pembangunan sistem pengecaman corak carta kawalan [electronic resource] - Zuridah Saadan, 1984-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009