Base isolation system of buildings [electronic resource] - 260979 Eric Laipat; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008