Sistem maklumat penyelenggaraan mesin hawa dingin berjenis split unit di Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru / [cakera padat] - 368445 Mohd. Fauzi Mohmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
03