Pengecaman imej kapal terbang menggunakan teknik LMI, TMI dan KMI bagi kaedah SOM [electronic resource] - 324265 Nurullizah Mahidin (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008