Kajian ke atas peralatan yang menyokong analisa penjadualan dalam sistem masa nyata[electronic resource] - 329547 Azizie R. Abd. Aziz (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008