Sistem pengurusan inventori harta benda Sistem Penerbangan Malaysia (MAS) berasaskan web [electronic resource] - 329867 Norfadzlan Yusup (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008