Ocean dynamic topography from satellite altimetry [electronic resource] - Muhammad Faiz Pa'suya; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009