Pembangunan pangkalan data tanah wakaf [electronic resource] : (kes kajian : Johor Bahru) - Fidyatun Bolkia, 1986- (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009