Sistem pengurusan penyelenggaraan motosikal Polis Diraja Malaysia [electronic resource] - 336133 Mazuin Mohd. Halip (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008