Analisis penyelarasan geganti arus lebih dalam sistem pengagihan - 231839 Nur Zakiah Zahri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005