Sistem capaian maklumat Pusat Sumber Jabatan Sistem Maklumat (berasaskan abstrak) [electronic resource] - 342895 Nurul Farhanah Hassim (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008