Kesan gilapan terhadap penilaian rintangan gelinciran pada permukaan konkrit asfalt [electronic resource] - 343849 Wan Shafanis Wan Mahzir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009