Perlakuan konkrit pelbagai simen teradun pada keadaan awetan berbeza [electronic resource] - 345747 Mohd. Hafzal Mohd. Azizuddin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009