Kajian perubahan kekukuhan puntiran pada anggota struktur apabila dimensi berubah [electronic resource] - 349424 Mohamad Irdak Pahrol; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009