Application of MFree2D in the analysis of hollow beam [electronic resource] - 351152 Libriati Zardasti; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009