Kajian kesan rekabentuk sebuah bangunan terhadap sistem struktur [electronic resource] - 351001 Khir Mukmin Rosli; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009