Kesan pemadatan berbeza terhadap kebolehtelapan tanah baki yang distabilkan oleh simen [electronic resource] - 350995 Mohd. Amirul Mohd. Snin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009