Kesesuaian penggunaan ujian tanpa musnah untuk menilai kekuatan struktur konkrit [electronic resource] - 352050 Ngatanan Sharman; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009