Faktor-faktor kejayaan perusahaan herba luar bandar : kajian kes : Syarikat Nasuha Enterprise Sdn. Bhd., Muar, Johor / [cakera padat] - 275342 Khairul Hisyam Kamarudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003