Sistem kawalan isipadu berbantu komputer - 232233 Shahril Salleh; Fatimah Sham Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005