Identification and quantification of plastic waste - Nur Afza Borhan, author; Hanizam Sulaiman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008