Warping constant of steel section [compact disc] - 400977 Yong, Jitt Ching (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003