Sistem talaan stesen radio automatik untuk kenderaan bergerak (STSA) [compact disc] - 262336 Mohd. Zaidi Mohamed Nawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003