Contract path charging methodology for wheeling transactions - 232386 Norsahlizawati Ibrahim; Mohammad Yusri Hassan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005