Sistem pengurusan penyenggaraaan cerun di jalanraya Timur Barat (JRTB) - 232556 Nik Rohaizan Mohd Ariffin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001