Rekabentuk antaramuka untuk prototaip Remotely Operated Underwater Vehicle (ROUV) - 232663 Isharizal Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005