Sistem bantuan keputusan kenaikan pangkat staf akademik Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat [compact disc] - 173828 Jagathees Rao Mariah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003