Development of signal detector using radio frequency (RF) [electronic resource] - 392507 Firdaus Mazlan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007