iCampus organizer [electronic resource] - 171917 Mohamed Hairul Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003