Analisa perbandingan algoritma penyulitan data CAST dan TEA [compact disc] - 171802 Yakub Termin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003