Sistem permohonan Asrama Kolej Tun Hussein Onn berasaskan web [compact disc] - 173436 Noormaslin Nordin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003