The oral communicative needs of civil engineers at the workplace [electronic resource] - Nadia Izura Ibarahim, 1986- (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009