Penguasaan kemahiran pedagogi dan isi pelajaran guru pelatih sains Fakulti Pendidikan UTM [electronic resource] - 490795 Mohd. Izar Kasturi Ibrahim (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009