Masalah kestabilan dalam kerja-kerja pengorekan tanah [compact disc] - 201832 Abd. Jalil Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003