Faktor-faktor yang mempengaruhi pemilihan pekerja binaan asing oleh kontraktor kelas A - 376841 Mohd. Fakhrul Azizie Mohd. Zaid; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia,2009