Perbekalan air di Daerah Johor Bahru [compact disc] - 204855 Khairul Nizam Pardi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003