Kajian kesan pengurusan sisa pepejal terhadap alam sekitar di stesen pemindahan [compact disc] - 207575 Ong, Eng Guan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003