Analisis ke atas keupayaan kolam takungan air hujan ribut bandar bagi kawalan banjir [compact disc] - 208869 Zanariah Salam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003