Kelakuan struktur kekuda dengan kesipian nod pada sambungan anggota [compact disc] - 208937 Wahdan Meon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003