Keselamatan di tapak bina : kajian terhadap kerja kimpalan dan penggalian [compact disc] - 348197 Edlley Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003