Penentuan pekali kebolehtelapan tabah berdasarkan taburan saiz zarah tanah [compact disc] - 213596 Anwar Shah M. M. K Noorul Hudha (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003