Pengaruh nisbah agregat-simen dan nisbah air-simen terhadap konkrit ringan tanpa pasir [electronic resource] - Mokhairulnizam Mohd @ Mohamad, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003