Keselamatan dan kesihatan di tapak binaan : kajian terhadap kerja - kerja pembinaan yang melibatkan ketinggian [compact disc] - 214439 Nor Azmi Mohd. Moji (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003