Penentuan kebolehkorekan batuan granit terluluhawa dengan menggunakan ujian halaju gelombang sonik : satu kajian kes di Kuari Sunway Masai Granit, Johor [compact disc] - 214851 Auzir Tasrip (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003