Perbandingan ciri-ciri elektrik metal oxide varistor (MOV) dan silicon avalanche diode (SAD) apabila dikenakan sambaran kilat berulang - 233629 Norisyam Othman; Zolkafle Buntat; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005