Penswastaan dalam industri pembinaan di Malaysia [cakera padat] - 287655 Wan Hasitinaziah Mohd. Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Tesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004