Kesediaan pelajar Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah (Kemahiran Hidup) untuk mengajar subjek Kemahiran Hidup Bersepadu [electronic resource] - Akmal Hafiz Ahmad 319911 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009