Disturbance phenomena that affect power quality in electrical power system - 233811 Noor Nirwana Abdullah; Ahmad Safawi Mokhtar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005