Aplikasi sistem maklumat geografi dalam pengurusan infrastruktur [compact disc] - 340426 Yam, Chiew Mei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003